Nieuws

Drenthe Wandelfestijn steunt Spieren voor Spieren.

Het Drenthe Wandelfestijn steunt dit jaar spieren voor spieren.

Stichting Spieren voor Spieren wil alle 600 verschillende soorten spierziekten de wereld uit hebben. Met medisch specialisten, het bedrijfsleven en alle ambassadeurs zorgt Spieren voor Spieren voor een betere kwaliteit van leven en biedt de stichting kinderen met een spierziekte en hun gezin een beter toekomstperspectief. De stichting vindt dat ieder kind met een spierziekte spierballen verdient. Om kinderen spierballen te kunnen geven, moet men begrijpen wat spierziekten zijn, hoe ze ontstaan en hoe er toegewerkt kan worden naar gerichte oplossingen. Dat doet de stichting door structureel onderzoek te financieren. De stichting wil naast de behandeling, ook de beste diagnostiek en zorg voor kinderen met een spierziekte realiseren. We maken ons sterk voor kinderen mét en een wereld zónder spierziekte. Voor meer informatie over deze organisatie klikt u hier

Donatie

Om dit goede doel kracht bij te zetten doneren wij van het inschrijfgeld van € 7,00 bij iedere inschrijving € 2,00 aan de stichting spieren voor spieren.

Uiteraard bent u vrij om meer te doneren voor dit goede doel, u kunt een bedrag invullen bij het kopje vrijwillige donatie. Wanneer u geen extra donatie wilt doen vult u hier 0 in.

 

Kinderen en mensen met een spierziekte

Om kinderen en volwassenen met een spierziekte ook mee te laten genieten van ons prachtig wandelfestijn hebben wij dit jaar een extra route van 2,5 KM. Deze route is bedoelt voor het genoemde doel maar is natuurlijk voor iedereen  te kiezen als wandelroute.

U doet toch ook mee?